top of page

Over mij

DSC_0328.jpg

Wie ben ik?

Vincent, een 36 jarige enthousiaste foto -en videograaf, getrouwd en gezegend met 1 fantastisch zoontje. 

 

Nog voor ik 10 was, werd het gezinsfototoestel in mijn handen gestopt om plaatjes vast te leggen. Mijn vader had meestal de videocamera vast en mijn moeder zorgde ervoor dat alles en iedereen op zijn plaats stond. Ik werd dus direct verantwoordelijk voor deze belangrijke taak. En laat ons eerlijk zijn: ‘fotografie is de pauze knop van het leven’. Het is dan ook niet vreemd dat van hieruit mijn passie voor fotografie is ontstaan. Ik kan me weinig momenten voorstellen waarbij ik geen fototoestel bij had en dit was voor het smartphone-tijdperk. Over de jaren, ja vele jaren, heb ik veel bijgeleerd over belichting, compositie en nabewerking. Vele verschillende toestellen zijn de revue gepasseerd. Uiteindelijk ben ik nu geëindigd bij Sony full frame camera’s. De reden hiervoor is dat dit merk zich enorm goed leent tot foto -en videografie voor mij.

 

Na enkele decennia series en films te kijken, is mijn interesse enkel toegenomen ten opzichte van videografie. Hoe brengen regisseurs zaken in beeld en houden ze de kijker gekluisterd aan hun beeldscherm? Na veel opzoekwerk en studie bied ik deze optie u, mijn klanten, nu ook aan. Verwacht geen langspeelfilms van een huwelijk, verloving of evenement, maar eerder korte, spannende, leuke of vrolijke trailers die 2 tot 5 minuten duren. Een reportage van 15 tot 30 min is ook een optie.

Ik ben enorm punctueel en probeer onprettige verrassingen te vermijden door me steeds goed voor te bereiden. Dit kan zijn door op voorhand op de plaats te gaan kijken en/of steeds voldoende materiaal bij te hebben voor een prachtige shoot.

Bij V Lab Fotografie kan u steeds rekenen op een professionele behandeling en afwerking van uw project.

Er is geen beter cadeau voor jezelf of iemand waar je van houdt dan een fotograaf: capturing memories for life

Nu kent u mij een beetje beter, geef me de kans om ook u te leren kennen ❤️

Vincent Moens

Foto -en videograaf

bottom of page